'Uiteindelijk doe je het samen'

Marijn van der Wal

Marijn van der Wal

drs. Marijn van der Wal RA (1986) startte in 2019 bij Amerborgh International als financieel directeur en is sinds juli 2021 lid van de executive board. Marijn studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn traineeships bij KPMG heeft hij vervolgens enkele jaren bij KPMG en Deloitte Accountants gewerkt, waarna hij zijn carrière heeft vervolgd bij iBOOD (onderdeel van Media-Saturn Holding) als finance director. Bij Amerborgh is Marijn verantwoordelijk voor het managen van de organisatie op financieel gebied (inclusief organisatorische en administratieve onderdelen) en voor het beheren van de geldstromen.

Edgar Mulder

Edgar Mulder

Edgar Mulder (1972) is sinds 2012 lid van de executive board van Amerborgh International. Tijdens zijn studie politicologie is hij in 1995 gaan werken bij Unique International, waarbij hij zich onder andere bezig hield met het vestigingsbeleid en bouw van het hoofdkantoor. Vanaf zijn vertrek daar tot 2012 heeft hij als zelfstandige voor verschillende opdrachtgevers aan diverse vastgoedprojecten gewerkt. Bij Amerborgh is hij onder andere verantwoordelijk voor vastgoed en vastgoedontwikkeling.

Suzan Kleijn

Suzan Kleijn

Suzan Kleijn (1965) is sinds 2007 lid van de executive board van Amerborgh International. Voordien werkte zij onder meer bij USG People, waaronder de laatste vier jaar als corporate director corporate identity. In deze functie was zij onder meer verantwoordelijk voor het kunstbeleid en de huisstijlontwikkeling en –implementatie als gevolg van de re-labelling van de merken van USG People. Bij Amerborgh is zij onder andere verantwoordelijk voor conceptontwikkeling en identiteit.

Alex Mulder

Alex Mulder

Alex Mulder (1946) is voorzitter van de executive board en gedelegeerd bestuurder van Amerborgh International en is onder meer verantwoordelijk voor algemene zaken en financiën. In 1972 richtte hij uitzendbureau Unique op, waaruit USG People is ontstaan. Tot 2006 bekleedde Alex Mulder de functie van CEO en president bij USG People. Van 2006 tot de overname van USG People in 2016 was hij lid van de Raad van Commissarissen.

Lees meer

Stef Collignon

Stef Collignon

drs. Stef Collignon (1965) is sinds 2011 lid van de executive board van Amerborgh International. Stef begon nog tijdens zijn studie Engels een carrière in de muziekindustrie. Eerst bij het klassieke platenlabel Philips Classics van PolyGram, later als directeur van Universal Music (tot 2007). Van 2007 tot 2011 is hij betrokken geweest bij diverse activiteiten in de culturele en entertainmentwereld, onder meer als CEO van televisieproducent EVA Media, en als voorzitter van de klassieke Edison jury. Bij Amerborgh is hij verantwoordelijk voor kunst, cultuur en media.